Facelite,
jouw natuurlijke facelift

jouw natuurlijke facelift

Webshop ontwikkeling:
Facelite

Deze webshop ontwikkeld is ontwikkeld in Lightspeed.  Eerste ontwikkeling binnen deze CMS omgeving. Verder is het de site in meerdere talen.

User Expericence Design

Ontwerp van gebruikerservaring is het proces van het verbeteren van de gebruikerstevredenheid met de website door de bruikbaarheid, toegankelijkheid en wenselijkheid van de interactie met de website te verbeteren.

Bij deze website zijn de optimalisaties naar aanleiding van de reacties van klanten verwerkt in de shop. Dit is met name gebeurt bij de bestelling procedure, deze heeft minder kliks gekregen dan in de basisomgeving. Tevens zijn alle Lightspeed elementen weggehaald en is de site geoptimaliseerd binnen de mogelijkheden die via stylesheets verkregen konden worden. Mooi is ook de snelheid optimalisatie, ondanks dat de homepagina redelijk zwaar is qua beeldmateriaal komt de snelheid ver boven het wereldgemiddelde uit.

Logo

Het logo is voor deze klant door WebSteps geoptimaliseerd.

Email campagnes,
jouw natuurlijke facelift

Naast de online communicatie (lees website) zijn er diverse email-marketing campagne geweest ter bevordering van de verkoop van faceLITE™.