Een moderne professionele website,
geheel naar eigen smaak, zonder teveel te betalen. Kan dat?

Jazeker, dat is mogelijk! WebSteps helpt haar klanten aan een nieuwe professionele website, die voor smartphone, tablet en PC is geoptimaliseerd. Wanneer u de content (inhoud) al heeft, plaatsen wij dat direct in de website. Doordat u toegang heeft tot uw eigen Content Management Systeem (CMS), kunt u eenvoudig nieuwe inhoud plaatsen en/of wijzigen. Wij zullen u op dat punt begeleiden en helpen om zo het systeem eigen te maken.

Hoe gaan wij te werk?

Omdat wij ervan uitgaan dat u zelf het beste weet welke informatie er op de website moet komen, gebruiken wij geen adviseurs, dure programmeurs of accountmanagers voor langdurige adviesgesprekken. U krijgt bij ons één contactpersoon met verstand van waar het om gaat: uw nieuwe website, naar uw wensen.

Bij het maken van uw nieuwe website gebruiken wij de content van uw oude website (als u daar over beschikt). Daar heeft u immers jaren aan gewerkt, waarom het wiel opnieuw uitvinden? Wij gaan er bij onze aanpak van uit dat u tevreden bent over de inhoud van uw website, maar wel vindt dat uw website erg gedateerd is of niet meer leesbaar op een smartphone.

Vanuit dat gegeven vragen wij u om een keuze te maken uit de volgende onderwerpen:

  • Welke kleuren vindt u mooi?
    Wij zullen u daarbij helpen (door middel van het leveren van een kleurpalet), kleur heeft veel impact op de uitstraling.
  • Welk lettertype wilt u gebruiken?
    Wij zullen u daarbij de mogelijkheid geven om te kiezen uit een font bibliotheek van meer dan 700 lettertypes.
  • Welke websites vindt u mooi en waarom?
    Hierbij kunnen we gezamenlijk met u de juiste keuze maken voor de lay-out van uw nieuwe website.
  • Wij zullen op alle bovenstaande zaken en waar nodig adviseren en begeleiden.

Omdat wij gebruik maken van een omgeving waarbij wij zeer eenvoudig de data van uw website naar de nieuwe omgeving kunnen migreren, kunnen wij binnen 3 dagen al een indruk geven van een compleet nieuwe website.

Uiteraard behoort het ook tot de mogelijkheden om samen met u een geheel nieuwe website te maken, waarbij wij onze content specialisten inschakelen voor het maken van professionele teksten. Hierbij houden wij uiteraard rekening met zoekmachine optimalisatie (SEO).

Wilt u meer dan een website?

Het kan natuurlijk zijn dat u meer wilt dan een vernieuwing van uw bestaande website. Ook bij het bouwen van een uitgebreide webshop of meewerken aan een nieuwe huisstijl bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u contact met ons op via hello@web-steps.com