Van zoekwoorden onderzoek
naar website optimalisatie

Search Engine Optimization of te wel SEO is het actief optimaliseren van een responsive website door het verbeteren van interne- en externe factoren, met als doel het verkrijgen van hogere ranking te krijgen binnen de zoekmachine Google.
Want hoe hoger de positie in Google, hoe meer jouw website wordt bezocht. Het gaat hierbij om de organische zoekresultaten van de Google zoekmachine.

aandacht voor
een zoekwoorden onderzoek
levert hogere zichtbaarheid

Onze aanpak bestaat uit een aantal te nemen stappen.

  • Door een inventarisatie naar uw doelgroep en een zoekwoorden onderzoek weten wij welke relevante zoekcombinaties er veel worden gebruikt.
  • Door onze samenwerking kunnen onze specialisten tekst laten aansluiten op uw doelgroep en de belangrijkste zoekwoorden. Daarbij houden we natuurlijk controle dat de tekst goed leesbaar blijft.
  • Op bestaande teksten in uw website proberen wij samen met u goed zoekcombinaties te vinden die aansluiten op uw doelgroep.
  • Op basis van long tail zoekwoorden (lees meerdere zoekwoorden) maken we een stappenplan wanneer we deze gebruiken in bijvoorbeeld blogs of nieuwe pagina’s. Long tail zoekwoorden worden niet vaak ingevoerd in Google, maar zijn wel enorm relevant voor de doelgroep.

Verder zorgen wij dat de technische randvoorwaarden om goed zijn. Denk hierbij aan snelle laadtijd, leesbaarheid en verwachtingspatroon voor en door uw lezers.