FreshMix

Freshmix

Website ontwikkeling:
FRESHMIX

Over een langere periode is deze webshop ontwikkeld ter bevordering van diverse producten. Hij is totaal drie keer opnieuw ontwikkeld naar aanleiding van de opmerkingen van cliënten van Freshmix. Het bijzondere is dat deze webshop een multi-blog heeft. Dat betekent dat er meerdere blogs naast elkaar getoond worden voor de lezer.

Gebruikers ervaring

De ervaring van gebruikers heeft geresulteerd in het verbeteren van de gebruikerstevredenheid vooral de bruikbaarheid, toegankelijkheid en wenselijkheid van de interactie met de website te verbeteren.

Bij deze website zijn de reacties van de klanten verwerkt in de site. Tevens is de snelheid geoptimaliseerd, ondanks het zware karakter van de site voldoet hij met gemak aan het wereldgemiddelde.

Logo

Het logo is voor deze klant door WebSteps ontwikkeld.

Email campagnes

Naast de online communicatie (lees website) zijn er diverse email-marketing, facebook en adwords campagnes geweest ter bevordering van de verkoop van Freshmix producten. Het grootste succes is dat naast de verkoop de community in die jaren gegroeid is tot ruim 8.500 volgers.

Deel dit item...