Meer verdienen zonder baan

Website ontwikkeling:
Werken zonder baan

Een website ontwikkeld en tevens de website geoptimaliseerd naar aanleiding van analyses. Dit in verband met het adverteren in Google Adwords.

SEA

In het begin van het adverteren op Google Adwords waren één tot drie reacties per week. Naar optimalisaties in SEO, website en advertenties door analyses te vertalen naar content resulteerde dit in 7x zoveel reacties.

optimaliseren van
advertenties en website
leverde 7x zoveel reacties op!

Review

“In de paar jaar dat ik met WebSteps werk, hebben we stapsgewijs een uitstekende conversie bereikt van gemiddeld twee aanmeldingen per dag. WebSteps heeft mijn websites herschreven in WordPress, en een succesvolle Adwords-campagne geregisseerd. Hij levert maatwerk en is sterk in het flexibel intunen op zijn klant. De respectvolle en gemakkelijke omgang in het contact met hem bevalt me. En de aandacht die hij toont om mijn feedback te ontvangen en te verwerken, geven me het gevoel dat hij echt luistert naar wat ik nodig heb. Meestal reageert hij dan ook direct of binnen korte tijd met professioneel advies en aanpassingen. Daarbij komt nog dat hij ook een bijzonder sympathiek persoon is!”

Vriendelijke groet,
Michiel Thijsse

Deel dit item...