SASE SD-WAN leverancier – IPknowledge

SASE SD-WAN leverancier

Website ontwikkeling:
IPknowledge

In korte tijd een website ontwikkeld ter bevordering van het totaalpakket rondom SASE SD-WAN. Het bijzondere is dat deze website zowel een Nederlandse en Engelse variant heeft en dat het doel is voor gebruiker/lezer de juiste verwachtingen worden waargemaakt.

User Expericence Design

Ontwerp van gebruikerservaring is het proces van het verbeteren van de gebruikerstevredenheid met de website door de bruikbaarheid, toegankelijkheid en wenselijkheid van de interactie met de website te verbeteren.

Bij deze website zijn de opmerkingen van de interne klant verwerkt in de site. Tevens wordt de snelheid constant in de gaten gehouden, ondanks het zware karakter van de site voldoet hij met gemak aan het wereldgemiddelde.

Vindbaarheid op internet

Door de juiste structuur scoort deze website hoog op het gebied van vindbaarheid. De gehele website is dan wel grondig omgegooid t.a.v. de eerste versie. Website heeft door middel van voortschrijdend inzicht de juiste zoekwoorden/combinaties gevonden om in deze niche markt van niet vindbaar tot in de bovenste regionen te komen van de browsers.

Email campagnes en blogs

Naast de online communicatie (lees website gekoppeld aan Linkedin) zijn er diverse email-marketing campagne geweest ter bevordering van de verkoop van het IPknowledge pakket.

SASE SDWAN leverancier promotie

De blogs worden 2x per maand ontwikkeld en de video blogs 1x per maand.